Danas novi kino hitovi u Centru za kulturu u Derventi

Novi bioskopski hitovi  “Taksi Bluz” i  3D “Ralph ruši internet” biće predstavljeni derventskoj publici u Centru za kulturu u srijedu 6. februara 2019. godine, a cijena ulaznice je 4KM.

Repertoar:

Crtani film 3D “Ralph ruši internet” u 17:00 časova

Igrani film “Taksi Bluz” u 19:00 i 21:00 časova

Taksi Bluz

TAKSI BLUZ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi road movie. Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznjedriti gomilu suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije…

 

Ralph ruši internet

Antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu.