Home Oglasi Dan majki u “Skodexu”: Damama na poklon tretmani najboljih derventskih frizera, manikira i šminkera

Dan majki u “Skodexu”: Damama na poklon tretmani najboljih derventskih frizera, manikira i šminkera

by admin

Kafe “Skodex” nastavlja nagrađivati pripadnice ljepšeg pola tokom mjeseca maja. Pored akcije “Za bebu više”, naše drage dame očekuju nova iznenađenja.

Naime, 12. maja u “Skodexu” sve dame očekuju besplatne usluge frizera, manikira i vizažista, a sve to uz muziku uživo. To, naravno, nije sve, jer će najsrećnije gošće kafića biti nagrađene poklon bonovima u derventskim salonima ljepote.

Dame će moći besplatno da uživaju u svim trikovima “zanata” i da dobiju savjete profesionalaca kako se našminkati. Takođe, imaće priliku besplatno isprobati kozmetičku ponudu firmi kao sto su Avon, Oriflame i drugih, a sve to iz “četkica” nekih od najboljih derventskih “make up” umjetnika, poručuju iz “Skodex-a”.

Poklon bonove pripremili su frizersko-kozmetički studio “Mademoiselle”, frizerski salon za žene i muškarce “AK”, studio za nokte Tatjana Stojčić, salon lepote “Platinum”, studio za nokte Marijana Latinović, make-up studio „Sellma”, frizerski salon Gaga, Oriflame Sanja Tomčević i mnogi drugi.

Takođe, svi gosti kafea “Skodex” biće u prilici da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vikend putovanje u Beč za dvije osobe! Priliku da dobiju glavnu nagradu i još mnogo poklon bonova imaće svi gosti koji sačuvaju svoje fiskalne račune do avgusta, kada nas očekuje izvlačenje serijskih brojeva fiskalnih računa.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na FB stranici “Skodex”.

 

Preporučujemo