Home GRADOVIBrod Brod: Motorkom krenuo na policajce pa bježao traktorom

Brod: Motorkom krenuo na policajce pa bježao traktorom

by Dejan B.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 02.06.2021.godine, lišili su slobode lice inicijala B.L. iz Broda, zbog osnova sumnje da je istog dana izvršilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i krivično djelo „Krađa“.

​Policijskoj stanici Brod, 02.06.2021. godine, prijavljeno je da nepoznata lica u privatnoj šumi na području opštine Brod vrše bespravnu sječu šume.

​Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Brod koji su na licu mjesta zatekli lica inicijala B.L. i B.L., oba iz Broda, koja su uputila verbalne prijetnje i pogrdne riječi policijskim službenicima, a potom je B.L. sa upaljenom motornim pilom krenuo prema policijskim službenicima. Nakon navedenog, oglušivši se na sva naređenja policijskih službenika, lica inicijala B.L. i B.L. su se udaljila traktorom sa lica mjesta. Policijski službenici su sustigli i lišili su slobode lice inicijala B.L. dok se za drugim licem još uvijek traga.

​Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Brod, Sektora kriminalističke policije i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj.

 

Policijska uprava Doboj

Preporučujemo