Home GRADOVIDerventa Bježeći iz stana partnerke, pao sa balkona na beton, gdje su ga dodatno pretukli bivši suprug i njihov sin

Bježeći iz stana partnerke, pao sa balkona na beton, gdje su ga dodatno pretukli bivši suprug i njihov sin

by admin

Veliku sreću imao je, ako se tako može reći, da se sa „samo“  polomljenim nogama, i drugim prelomima i teškim povredama, izbavi iz nesvakidašnjeg horora u Derventi, 43-godišnji Vlado M. (43), iz Teslića.

On je pukom srećom preživio, u noći između subote i nedjelje u derventskom naselju Sajmište, nakon što je pao sa drugog sprata balkona stana, pred razbešnjelim goniocima, sinom i bivšim suprugom njegove partnerke, koji su ga dodatno premlatili na betonu ispred zgrade.

Kako naš portal saznaje, poslije bračnog raskola u toj poznatoj derventskoj porodici, nekadašnja direktorka Centra za socijalni rad  a sadašnji školski pedagog S. (46)., iznajmila je stan, sa mlađim sinom, u Ulici Srpske vojske. Tu je, u nedjelju oko 2 časa iza ponoći,  i uvreban dolazak njenog novog partnera iz Teslića, od strane povrijeđenog sina i bivšeg supruga.

Mehmed F. (51), vlasnik poznate Buregdžinice u Derventi, i njegov stariji 19-godišnji sin student, zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidjevši razbješnjele pridošlice na špijunki, S. se očito nije usudila da otključa vrata. Međutim, čuvši lupu i galamu, vjerovatno je vrata otključao mlađi sin, koji je spavao u stanu-priča izvor našeg portala upućen u ovu nesvakidašnju dramu.

Zapravo, horor, u sitne sate u noći u Ulici Srpske vojske se nastavlja kada sin i otac bjesomučno atakuju i na vrata spavaće sobe, u koju se bio  zamaldanio na smrt preplašeni Teslićanin.

-Uvidjevši da pod udarcima ruku i nogu popuštaju i vrata od spavaće sobe, Vlado bježi na balkon stana. Međutim, ubrzo ostaje i bez zaštite tih razvaljenih vrata. Ostala je dilema da li se, uslijed obilne kiše, okliznuo u pokušaju da se premjesti i sakrije na nekom drugom balkonu, ili je jednostavno sam odlučio da spas potraži skokom sa drugog sprata na pločnik– priča naš izvor.

Vlado M. je odmah pri padu polomio pete, odnosno obje noge, ali to nije bio kraj njegovih muka i nevolja.

-Otac i sin su ga još sa balkona uočili kako puzeći pokušava da pobjegne i izvuče živu glavu. Oni su ga odmah tu sustigli, odvukli iza nekih drva i počeli da rukama i nogama mlate. Njegovo bukvalno pištanje probudilo je usnule sugrađane koji su alrmirali policiju i Hitnu pomoć, što je i bio spas za  zlosrećnog Teslićanina- navodi nam jedan od očevidaca.

ZAVRŠIO U DOBOJSKOJ BOLNICI

Kako saznajemo Vlado. M. je nakon besvjesnog stanja i pružene pomoći u Hitnoj Doma zdravlja u Derventi, završio u dobojskoj bolnici gdje su konstatovane teške povrede.

Policija se još nije zvanično oglasila o ovom događaju, ali kako saznajemo derventski policajci su izvršili uviđaj u cilju rasvetljavanja svih okolnosti. Kako saznajemo, slijedi i prijava Okružnom javnom tužiocu.

Tekst: N. ĐURIĆ – Mojasrpska.info

 

Preporučujemo