Radio Derventa – RTV Derventa vijesti
Početna stranica » Asfaltiran put Ćebedžije – Rapćanski most
Derventa Društvo

Asfaltiran put Ćebedžije – Rapćanski most

Završeni su radovi na asfaltiranju putnog pravca Ćebedžije-Rapćanski most,u dužini od jednog kilometra.Poslije asfaltiranja,u narednom periodu će se urediti i bankine.Izvođač radova je derventsko preduzeće “Geokop”.

Radovi su finansirani iz projekta “Hitne mjere oporavka od poplava”.Projekat je trebalo da se realizuje u protekloj građevinskoj sezoni ali su realizaciju spriječili loši vremenski uslovi.

Radove je proteklog utorka obišao i načelnik opštine Milorad Simić sa saradnicima. Načelnik je istakao da je ovo jedan od brojnih projekata koji se ovih dana realizuje na području opštine.

“Mi smo lokalne puteve radili prema nekoliko kriterijuma odnosno u etapama.Prvo smo povezivali centre mjesnih zajednica sa sjedištem opštine,zatim smo povezali centre mjesnih zajednica međusobno,nakon toga smo povezivali mjesne zajednice alternativnim pravcima i mjesne zajednice sa regionalnim i magistralnim putevima.Ovaj put upravo povezuje jedno prilično veliko područje sa magistralnim putem,a osim toga rješava dugogodišnji problem česte neprohodnosti puta.Zbog toga,ali prvenstveno zbog ljudi kojima je ovo izlaz u svijet,dijelimo sreću i zadovoljstvo sa ovim ljudima”,rekao je Simić.

Mještani Rapćana ne kriju zadovoljstvo urađenim jer je ova dionica za njih žila kucavica. “Asfaltiranje ovog putnog pravca mnogo nam znači i mogu da kažem da put izgleda ljepše nego što smo očekivali.Zadovoljstvo je neizmjerno,a čekanje se zaista isplatilo”, rekao je mještanin Vojin Tepić.

derventa.ba

Slične objave

Novčana pomoć ugostiteljima, turističkim agencijama…

Dejan B.

CIK potvrdio: Milorad Simić ima više glasova

Dejan B.

Oštrije mjere u Austriji utiču na planove velikog broja iseljenika iz Srpske

Dejan B.

Jedan smrtni slučaj, potvrđene nove infekcije u Derventi

Dejan B.

Dervenćanin lišen slobode na osnovu potjernice

Dejan B.

Gornja Lupljanica: Licima iz Tešnja oduzet gasni pištolj

Dejan B.