10.Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Derventa 2016“

OKI “Derventa“ u nedjelju 18. septembra organizuje deseti po redu Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Derventa 2016“. Ovaj turnir je postao tradicionalan i prepoznatljiv u regiji kao kvalitetna i kontinuirana sportska aktivnost.

Ove godine učestvuje šest ekipa, a turnir će zadržati kvalitet i međunarodni karakter. Na ovogodišnjem turniru učestvuju ekipe Beograda, Laktaša, Doboja, Slavonskog Broda, Čelića i domaćin ekipa Devrente. Na turniru će biti odigrano osam utakmica, prvo će biti odigrano šest utakmica u dvije grupe a zatim utakmice za treće mjesto i utakmica za pobjednika turnira.

“Turnir želimo iskoristiti i kao pripremu ekipe OKI“Derventa“ za nastup u predstojećim takmičenjima u okviru Prve lige Republike Srpske u sjedećoj odbojci”,  ističu iz Uprave kluba u izjavi za Radio Derventa.

Učesnici: KSO „ SMEČ“ iz Beograda, OKI „ LAKTAŠI“ iz Laktaša, OKI “Doboj“ iz Doboja, OKI “Marsonia“ Slavonski Brod, OKI “Čelić“ iz Čelića i domaćin ekipa OKI “Devrenta”.

Turnir će biti održan u nedjelju u Sportsko-kulturnom centru u Derventi, a otvaranje turnira je zakazano u 10,00 časova. Pozivamo ljubitelje sporta da u nedjelju u vremenu od 10,00 do 15,00 časova dođu u Sportsku dvoranu i uživaju u sportskim vještinama članova šest klubova učesnika turnira.

Organizaciju turnira podržali su opština Derventa, Ministarstvo Civilnih poslova BiH, Ministarstvo porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske te prijatelji kluba.

Radio Derventa