Home GRADOVIDerventa „Krojači“ savladali Šamčane

„Krojači“ savladali Šamčane

by admin

U okviru 4. kola Prve lige Republike Srpske Tekstilac je dočekao Borac iz Šamca i slavio rezultatom 2:0. Nakon poraza u prošlom kolu, Krojači se ponovo vraćaju u pobjednički niz.

Prvo poluvreme donijelo je obostrano otvorenu igru sa nekoliko šansi na obije strane, ali su gosti prokockali zrelije prilike. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom  0:0.

U nastavku, domaćin je bio bolji i agilniji rival na terenu što su potvrdili sa dva gola u mreži Šamčana. Prvo je u 51. minutu Igor Susaković poslužio novajliju u timu Ognjena Škorića, koji centrira sa desne strane i Aleksandar Glišić pogađa za vodstvo „Krojača“ od 1:0.

U 65.minutu slobodan udarac sa 28 metara za domaće, iskosa sa lijeve strane, izveo je Vladanko Komlenović, a Marko Rastović utrčava u peterac i loptu šalje u mrežu za konačnih 2:0.

Vrijedi dodati da je u poslednjim trenucima susreta, Bojan Jaćimović sa tri metra šutira pravo u iskusnog Dejana Plisnića i nije uspio ublažiti poraz Borca. Najbolji pojedinac na utakmicu bio je igrač  domaćeg sastava, Vladanko Komlenović.

Tekstilac u sljedećem kolu putuje u Novi Grad, gdje se sastaje sa Slobodom.

TEKSTILAC: Plisnić, Rastović (od 70. min.Ćorić ), Vujanić , Prljeta, Đuričić (od 74. min. Đukić ), Brković (od 31. min. Gavrić ), Lukić, Komlenović, Škorić, Susaković, Glišić.

 
Radio Derventa

Zahvalnost dugujemo saradniku Radio Dervente, portalu sportdc.

Preporučujemo

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00