Prema prvim nezvaničnim rezultatima sa redovnih biračkih mjesta
kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata Igor Žunić osvojio je oko
700 glasova više u odnosu na protivkandidata Vlade Kovačevića iz Srpske
demokratske stranke.

Igor Žunić proglasio je sinoć pobijedu, a danas se obratio javnosti putem društvene mreže Facebook, objavu prenosimo u cjelosti:

 

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji.
Želim da vam se zahvalim na velikoj podršci koju sam dobio od vas da u naredne četiri godine obavljam posao gradonačelnika našeg lijepog grada.

Obavezu i čast koju ste mi svojim glasovima dali će mi biti na umu svakoga dana dok budem obavljao taj posao. Želim da mi budete vodilja kako da ga radim, svojim savjetima ali i kritikama.

Ono što mogu da tvrdim da ću za bolju budućnost naše Dervente dati svaki atom svoga znanja, energije, vizije i to želim da dijelim sa vama, mojim sugrađanima.

Želim da se zahvalim Vladi i Mili, koji su kao kandidati bili korektni u svojim nastupima i vodili fer kampanju u ovim okolnostima koje živimo. Želim im sreću na poslovnom, političkom i porodičnom polju.

Zahvalio bih se svim mojim komšijama, aktivistima, koalicionim partnerima, saradnicima koji su mi davali vjetar u leđa kada mi je bilo najteže.
Da se zahvalim mojoj porodici koja nosi teško breme ovog posla koji radim.

Čestitam kandidatima SNSD za odbornike na fantastičnom rezultatu, na energiji koja nas je krasila, na povjerenju i razumijevanju koje smo imali, na idejama koje su sa mnom dijelili. Iskreno vam hvala.

Čestitam i nosiocu liste SNSD Davoru koji je napravio veliki izborni rezultat i bio stalna veza između mene i kandidata. Čeka nas sve zajedno važan zadatak i cilj koji smo postavili. Bolja, ljepša i jača Derventa. Derventa za sve, bez obzira kako se ko se zove i preziva, kome pripada ili ne pripada, koga voli ili ne voli. Podjele po tim principima nikada neću dozvoliti.
Hvala ti , Dervento moja❤️”

@2024 – Radio Derventa –  Sva prava zadržana