Home GRADOVIDerventa Od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminulo jedno lice

Od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminulo jedno lice

by admin

Na magistralnom putu M1-103 Brod – Derventa, u mjestu Novo Selo, opština Brod, 13.12.2023. godine, oko 14,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala M.S. sa područja grada Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Mercedes” i lice inicijala S.Ć. sa područja opštine Brod, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Audi” sa kojim se u vozilu na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala N.Ć. sa područja opštine Brod.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala N.Ć. suvozač u putničkom automobilu „Audi” usljed kojih je preminulo u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju. Vozač putničkog automobila marke „Audi”, lice inicijala S.Ć. zadržano je na liječenju u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju , a o stepenu povreda istog doktori se još nisu izjasnili.
Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Brod.
O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je navedeno okvalifikovao kao krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

PU Doboj

Preporučujemo

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00