Home GRADOVIDerventa Portal “Radio Derventa” danas obilježava jubilarnih 10 godina postojanja

Portal “Radio Derventa” danas obilježava jubilarnih 10 godina postojanja

by admin

Sada već davne 2011. godine, tačnije 28. aprila 2011. godine, registrovan je internet portal www.RadioDerventa.com i tada je krenula priča koja i dan danas traje.

Radio Derventa danas je jedan od uticajnih internet portala na području regije, sa preko 20 000 pratilaca na Facebook stranici, 2 internet radio programa i 3 kamere uživo.

Naš radio program obogatili su i džinglovi poznatih poput Ace Pejovića, Dženana Lončarevića, Mileta Kitića, Saleta iz Tropiko benda, Tijane Dapčević, rep grupe THCF, Emira iz Lapsus benda, Antonije Šole, Minalna Vasića, Milana Kalinića i drugih.

Decenija svakodnevnog rada i truda je iza nas, ponosni smo na naše uspjehe i realizovane projekte, a naročito što smo i nakon 10 godina ostali “ničiji” i što sve finasiramo iz ličnih sredstava.

Trudimo se da građane informišemo objektivno, budemo nezavisni i da donesemo pravu istinu, nadamo se da će tako ostati i u budućnosti.

U sklopu proslave ovog jubileja odlučili smo da naše sugrađane obradujemo još jednim projektom, a to je besplatan WiFi internet u centru grada.

Svi koji se nađu na gradskom šetalištu moći će koristiti besplatan javni WiFi.

Hvala Vam što pratite i podržavate naš rad.

Preporučujemo