Home GRADOVIDerventa KUDM “Bosiljak”: Novogodišnje druženje i podjela paketića

KUDM “Bosiljak”: Novogodišnje druženje i podjela paketića

by admin

Kulturno-umjetničko društvo mladih “Bosiljak” iz Dervente organizovalo je prednovogodišnju zabavu i podjelu novogodišnjih paketića najmlađim članovima tog društva.

“Svi članovi Društva su uživali uz prisustvo Djeda Mraza, koji je pronašao vremena i vrijedne bosiljkovce obradovao novogodišnjim paketićima. Bosiljkovci su imali priliku vidjeti prezentaciju nastupa sa gostovanja u metropolama svijeta kao i nastupa na domaćoj sceni tokom posljednje decenije”, saopšteno je iz Društva.

Osim video-prezentacije u prostorijama gdje se održavaju probe, bilo je i igre uz živu muziku na tradicionalnom instrumentu.

Pečat na ovogodišnji rad je i zajednička promocija Dervente kroz fotografiju za sjećanje i uspomenu iz novosagrađenog mini-parka.

U “Bosiljku” izražavaju nadu da će mjere ograničenja za vrijeme pandemije virusa korona uskoro biti ukinute i da će uslijediti brojni nastupi na inostranoj kulturnoj sceni.

Iz Društva navode da se sve aktivnosti realizuju u skladu sa preporuka i mjerama Republičkog štaba za vanredne situacije u vezi srečavanja i širenja virusa korona.

SRNA

Preporučujemo