Home GRADOVIDerventa Budimo humani: Majci troje djece potrebna pomoć

Budimo humani: Majci troje djece potrebna pomoć

by admin

Tridesetosmogodišnjoj Dijani Marinković Lejić, majci troje maloljetne djece,  neophodna je pomoć humanih ljudi u nastavku liječenja.

Dijana  živi u Štrpcima, opština Prnjavor. U 2007. godini dijagnostikovan je karcion pluća četvrtog stepena. Dosadašnje liječenje je koštalo mnogo, a u nastavku daljnjeg liječenja neophodna je pomoć šire društvene zajednice.

Rodom je iz Kalenderovaca, opština Derventa. Među prvima koji su kontaktirali našu redakciju i zamolili da objavimo apel za pomoć je Slobodan Lejić, mještanin Kalenderovaca.

„ U suštini ja se ne mogu izliječiti, ali sada postoji ta imunoterapija koja mi može olakšati ostatak vremena koji mi je ostao. Terapije i ovi lijekovi koštaju mnogo, a novca nemam, poruka je Dijane Marinković Lejić.

Hospitalizaciju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Dijana je imala 5. februara ove godine, i to terapijom „održavanja“.

Humanost je opet na ispitu, uključimo se već danas !

Pomoć možete uplatiti na broj tekućeg računa 45405813000 u Unikredit banci na ime Dijana Marinković ili na devizni račun u Novoj banci 395550000036873889 SWIFT: NOBIBA22.

Dodatne informacije mogu dobiti na brojeve 066 907 773 i 066 615 708.



Posavske Novosti
www.Posavskenovosti.com

Preporučujemo