Home GRADOVIDerventa Marko Stojić trener Tekstilca: Naš cilj je i dalje isti, a to je Liga za prvaka RS

Marko Stojić trener Tekstilca: Naš cilj je i dalje isti, a to je Liga za prvaka RS

by admin

Fudbaleri derventskog Tekstilca prethodnog vikenda remizirali su u Gradišci sa ekipom Kozare u okviru 11. kola Prve lige RS, a trener Marko Stojić ističe da su ciljali tri boda, ali na kraju ipak su poklekli.

“Došli smo po pobjedu u Gradišku, ali nije nam imperativ i cilj da jurimo prvo mjesto. Od starta se zna da želimo u Ligu za prvaka. Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali najlošijie  do sada, ali to je fudbal. Igrali smo loše, a dali pogodak. Ipak u nastavku smo igrali dosta bolje, ali je stigla kazna sa bijele tačke”, rekao je Stojić za InfoPlus TV.

Šef struke Dervenćana dodao je da su izgbuili dva boda, ali da su utakmicu u Gradišci već arhiviirali i da se okreću narednom susretu.

Nakon prvog dijela sezone, tačnije 11 odigranih kola Tekstilac zauzima četvrto mjesto sa 20 bodova i četiri manje od lidera Zvijezda.

Treba reći da je Tekstilac i jedna od efikasnijih ekipa šampionata jer su postigli čak 18 golova, dok je odbarana na čelu sa golmanima Plisnićem i Pećićem sedam puta pogriješila. Svakako da veliku zaslugu za ovo imaju pojačanja Milaković i Perić, koji su zajedno postigli čak 13 pogodaka.

Popularni “krojači” sa Ukrine u okviru 12. kola Prve lige RS u subotu, gostovaće u Istočnom Sarajevu kod Slavije.

Radio Derventa

Preporučujemo