Home GRADOVIDerventa PRVA LIGA RS – Tekstilac u Krupi, Mladost čeka fenjeraša

PRVA LIGA RS – Tekstilac u Krupi, Mladost čeka fenjeraša

by admin

Ovog vikenda na rasporedu je 13. kolo Prve fudbalske lige Republike Srpske, a derbi kola igra se u Krupi . Sve utakmice se igraju u subotu 31. oktobra u 13:30 časova.

Derbi 13. kola igra se u Krupi između Krupe i Tekstilca. Ovaj meč je sa pravom dobio epitet derbija, jer je ovo meč između drugoplasirene i trećepalisrane ekipe u šampionatu Srpske. Prvi ovosezonski meč ove dvije ekipe pripao je Tekstilcu sa 3:1. Očekuje uzbudljiva i neizvjesna utakmica u Krupi na Vrbasu.

Lider šampionata Mladost nakon boda iz Trebinja, igra na svom terenu u Velikoj Obarskoj protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Ovo je duel lidera i fenjeraša šampionta, a prvi duel ove dvije ekipe pripao je Mladosti.

U Foči će igrati domaća Sutjeska i Vlasenica, a prvi susret imeđu ove dvije ekipe pripao je Vlasenici sa minimalnih 1:0.

Borac iz Šamca će nakon poraza u etno selu, priliku za bodove imati na domaćem terenu.U Šamac stiže hercegovački velikan Leotar, koji u zadnje dvije utakmice upisao 4 boda i to protiv Krupe i Mladosti. Prvi susret u Trebinju između ove dvije ekipe završen je neriješeno 1:1.

Novogradska Sloboda polako se izdiže sa dna tabele, u zadnje četiri utakmice ne znaju za poraz. U ovom kolu u Novi Grad dolazi Zvijezda 09, koja bilježi odlične rezultate u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi Srpske. Zvijezda 09 je slavila u prvoj utakmici protiv Slobode sa 3:1.

Kozara će u Gradišci dočekati Drinu HE iz Višegrada, a prvi susret ove dvije ekipe završen je bez golova.

Piše Slobodan Živanić

Izvor istaknute fotografije: Ivan Živković

Preporučujemo

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00