СНСД Дервента: Постављени чврсти темељи за убрзани развој Дервенте на свим пољима – ВИДЕО

Наш кандидат за градоначелника Игор Жунић је једини који нуди план дугорочног развоја Дервенте, а одборничка листа СНСД-а је састављена од људи који ће бити прави представници суграђана у локалном парламенту, поручују из Градског одбора Савеза независних социјалдемократа Дервента.

Током кампање представићемо нашу визију развоја града у областима друштвеног и културног живота, инфраструктуре, привреде, спорта и других области од значаја за квалитет живота у локалној заједници, истичу у овој странци.

– Заједно са нашим коалиционим партнерима, уназад 20 година, смо градили Дервенту и од најпорушенијег града постали смо заједница за примјер. Поставили смо чврсте темеље за њен убрзани напредак на свим пољима и у наредном периоду наше планове и визије ћемо представити суграђанима, истичу из дервентског СНСД-а.

Кандидати за одборнике у Скупштини града, предвођени носиоцем листе Давором Симићем, су озбиљни људи, активни у својим областима рада и прави примјер локал-патриота који свима могу погледати у очи.

– Поносни смо јер наша листа чини спој младости и искуства, људи иза којих стоје резултати и оних који ће донијети нову политичку енергију и идеју. Листа коју чине више од једне трећине младих и жена, на којој су академски грађани, самостални привредници и спортисти гарант су да ће се глас свих наших грађана добро чути у локалном парламенту, истичу из СНСД-а.

Због свега тога очекујемо сигурну побједу на изборима за градоначелника, али и рекордан број мандата у Скупштини града, увјерени су ГО СНСД Дервента.

[Радио Дервента – политички маркетинг]

Related posts

Centralni miting SNSD Derventa sutra, 20.09.2024, na Trgu oslobođenja u 18:30h

Prvi tim RK Derventa u novoj opremi

Karate klub „Derventa“ ulazi u novu takmičarsku sezonu velikim uspjehom na “Banja Vrućica OPEN 2024”